Foglalkozások

Foglalkozások2018-04-07T12:47:30+00:00

„…a gyermekeknek két dolgot kell adnunk: gyökereket és szárnyakat. Gyökereket, amelyek tartást adnak, hogy tudják hová tartoznak, de ugyanúgy szárnyakat is, amelyek az egyiket a kényszereiről és előítéleteiktől szabadítják meg, a másiknak lehetőséget adnak új utakat bejárni, vagy inkább repülni.”
Johann Wolfgang von Goethe

Angol nyelvű óvoda Győrben

Angol nyelv

A gyerekek játékos keretek között tanulhatják az angol nyelv alapjait az óvodában. Ez a segítségükre lesz a későbbiekben, amikor nyelvet tanulnak, hiszen már ismerős lesz nekik a nyelv hangzása, és egy alap szókinccsel is rendelkezni fognak, amikor elkezdik az iskolát.

Német nyelvű óvoda Győrben

Német nyelv

Óvodánkban a német nyelv tanulására is lehetőséget biztosítunk. A gyermekek játékos keretek között tanulhatják a nyelvet, és szert tehetnek egy alap szókincsre, amely közelebb hozza őket a német nyelvhez, és amely a későbbiekben segítségükre lesz a nyelvtanulásban.

Zenére rajzolás, kreatív óvoda Győr

Zenére rajzolás

Segítünk abban, hogy a hozzánk járó gyerekek már kicsi korukban elkezdjék használni jobb agyfélteküket a kreatív alkotás jegyében. Erre a zenére rajzolás foglalkozás keretében van lehetőség, melynek során a kisgyermekek fejlődésük korai szakaszában elsajátíthatják a jobb agyféltekés rajzolás alapjait.